Светът се движи толкова бързо напоследък. Законите се променят, технологиите се развиват, пазарът е динамичен. Всичко това поставя непрекъснато изисквания пред всяка фирма за нови и нови специалисти в различни области.

Ако ви трябва експертна подкрепа, но не искате да се ангажирате с назначаване на нов служител, услугата „Виртуален експерт” е подходяща за Вас. Нашите виртуални експерти не са консултанти, а изпълнители. Вие няма само да получите съвет как да свършите дадена работа, а работата ще бъде свършена.

Ползите за Вас са:

 • Квалифицирана подкрепа
  Виртуалният ви експерт е квалифициран в дадената област и има опит в нея;
 • Няма нужда да закупувате офис техника или програми
  Виртуалният ви експерт е напълно оборудван с необходимата офис техника и софтуеър;
 • Няма нужда да осигурявате работно място
  Виртуалният ви експерт има напълно оборудвано удобно работно място;
 • Няма да заплащате социални и здравни осигуровки
  Виртуалният ви експерт е на работа в AVS България, където е адекватно осигурен;
 • Намалявате риска и разходите си
  Ще заплащате на виртуалният си експерт само за извършената работа, и то такава, каквато на Вас ви трябва;
 • Фокусиране
  Докато виртуалният ви експерт фокусира върху вашите административни задачи, Вие ще може да фокусирате върху по-важните неща в живота и бизнеса;
 • Винаги на разположение
  Като използвате услугата „Виртуален експерт” на AVS България, Вие получавате един постветен на Вашата работа служител, един проектен ръководител и един заместващ виртуален експерт. Така Вие винаги може да разчитате на експертната подкрепа, която Ви трябва – независимо от обстоятелствата;
 • Лесно за бюджетиране
  Чрез използване на виртуален експерт можете лесно да определите и ограничите разходите за съответната услуга до планирания от Вас бюджет за тази дейност – дневно, месечно или годишно.

 

Виртуалните експерти, с които разполагаме, отговарят на нуждите на нашите клиенти. В допълнение ние използваме най-добрите партньори там, където това е необходимо. В AVS България имаме експерти във всички области, където най-често се прибягва до аутсорсване на бизнес процеси /в азбучен ред/:

Услугата „Виртуален експерт” е подходяща за:

 • Малки и средни фирми, които имат нужда от административна и експертна подкрепа, за да могат те да фокусират върху основната си дейност;
 • Фирми /малки или голями/, които имат нужда от някоя от изброените наши експертни области;
 • Заети мениджъри или свободни професии, които се нуждаят от малко помощ при обслужването на техните клиенти, партньори и … приятели.

Цената за вашият виртуален експерт /ако не е включена в някой от пакетните ни предложения/ се определя от услугите, които са Ви необходими и ангажираното време и други ресурси за изпълнението им.

Цената за ползване на виртуален експерт се определя от времето, което е необходимо за извършване на поставените задачи и от допълнителни разходи /ако има такива/. Вие можете да използвате стандартния абонаментен пакет „Виртуална фирма”, където „Виртуален експерт”  по Ваш избор /от горния списък/ е включен, наред с други полезни услуги. Или ако имате по-специфични изисквания – изпратете своето запитване.

Изпратете ни бързо запитване