Тук ще намерите въпроси и отговори, които са вълнували наши клиенти.

Въпрос към услугата “Виртуален офис“: “Мога ли да прехвървя фирменият телефон, който е познат на всички наши клиенти, към виртуалният ми офис?”

Отговор: Да. Вече е напълно възможно прехвърлянето на телефони в България от един оператор на друг. Така Вашият фирмен телефон ще се обслужва от виртуалния ви асистент във Вашият виртуален офис. Прехвърлянето отнема около 2-3 дни, като разходите са минимални.

Въпрос към услугата “Виртуален асистент“: “Какво е “виртуалното” в услугата “виртуален асистент”?

Отговор: Виртуалният асистент е съвсем жив човек, с подходящо образование, който работи в съвсем истински офис, разполагащ с цялото необходимо офис и комуникационно оборудване, персонален компютър и лицензиран софтуеър. “Виртуалната” част от името на услугата идва от факта, че независимо, че виртуалният асистент е посветен на работата възложена му от Вас, то тя не е служител на Вашата фирма, Вие не й плащате заплата и осигуровки, не осигуравате работно място, оборудването не е закупено от Вашата фирма, софтуеърът също не е собственост на Вашата фирма и Вие не плащате за комуникацията с нея. Друга особеност на “виртуалният асистент” е, че за разлика от стандартният офис асистент, назначен във Вашата фирма, Вие ползвате /и заплащате/ виртуалният асистент само токава, когато Ви трябва за задачите, които Вие поставите. Възлагането на задачите и тяхното изпълнение обикновенно стават във “виртуална среда” с използването на всички съвременни технически решения. “Виртуалната” част от името на услугата “Виртуален асистент” е точно това, което я прави едно ефективно и пестящо пари решение за всяка фирма.

Въпрос към услугата “Виртуален асистент”: “Аз не съм добър с технологиите. Дори не съм сигурен какво значи думата “виртуален”. Мога ли да ползвам виртуален асистент?”

Отговор: Абсолютно. Думата “виртуален” в услугата “Виртуален асистент” единствено значи, че Вашият асистнет няма да седи до Вас във Вашия офис или дом. Въпреки това, ние считаме, че услугата е идеална за Вас, защото Вашият виртуалнен асистент ще компенсира всичко, от което имате нужда в днешния изпълнен с технологии административен и комуникационен свят. Разглеждайте я, като Вашата подкрепа в съвременните технологии. Вие ще може да използвате лични срещи, телефонни обаждания и ръчно написани инструкции, за да получите напълно цифровизирани резултати.

Не се колебайте да зададете всякакви въпроси, които Ви вълнуват относно нашите услуги. Ние ще Ви отговорим лично и евентуално ще публикуваме въпросите и отговорите тук. Попитайте ни.

Изпратете ни бързо запитване