СъбиранеСъбиране на вземания при промоционални условия!

С настоящето предлагаме на Вашето внимание специална оферта за малки и средни фирми – пълно изнасяне на процеса по събиране на вземанията към AVS България. Станете по-ефективни и спестете много пари!
За да можете да разчитате на регулярни плащане към Вас, ние предлагаме следният пакет от услуги за събиране на Вашите вземания:

  • Изработване и прилагане на цялостен работен процес за събиране на вземания;
  • Проверка на получаването на Вашите фактури от Вашите контрагенти;
  • Събиране на вземания и задълженията към Вас, чрез кол център;
  • Ежедневна поддръжка на информация за възложените случаи в облака на AVS и Ваш достъп за контрол на работата и резултатите по събиране на вземания;
  • Ежемесечен подробен отчет на извършената работа, постигнатите резултати и препоръки за бъдещи действия по събиране на вземания.

Този пакет от услуги Вие бихте могли да получите срещу фиксиран месечен абонамент от 200 лв. Пакетът е валиден за обработка до 50 длъжника месечно с общи задължения до 50 000 лв.

Досега от тези услуги можеха да се възползват само големите фирми и банки. Нашата услуга е насочена към малки и средни предприятия. Тази специална оферта е изготвена така, че нашите клиенти да могат да получат най-доброто обслужване срещу възможно най-ниската цена.

Ако се интересувате от повече подробности относно статистичести данни свързани със събиране на вземания, опасностите от неглижирането на този важен процес, списък с реномирани фирми за събиране на вземания, съвети как да изберете Вашият партньор за събиране на вземания, може да прочетете в специализираната статия за събиране на вземания в България.

Ние ще се радваме да работим за Вас! Изпратете запитване или ни потърсете на телефон 0700 310 95 за цялата страна.

Изпратете ни бързо запитване